Woningbouw Arent van Lierstraat Puttershoek feestelijk van start, Een straat waar het naar verwachting een genoegen is om te wonen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Vrijdagmiddag 9 november hebben wethouder Henk van Etten en directeur Bas Hooghwerff van Probas Projectontwikkeling b.v. de officiële eerste paal geslagen voor de bouw van 31 woningen aan de Arent van Lierstraat in Puttershoek.

Het woningbouwplan

Projectontwikkelaar Probas bouwt op de locatie – gelegen tussen de woningen aan de Arent van Lierstraat, Wilhelminastraat, Julianastraat en Eendrachtsweg – 31 woningen. Het gaat hierbij om 11 starterswoningen, 6 seniorenwoningen en 14 etagewoningen (waarvan 7 tuinkamerwoningen en 7 maisonnettes). De woningen worden gebouwd in het sociale segment. Dit betekent dat de koopsommen niet hoger zijn dan €200.000,-.

Ons Genoegen

De straat waaraan de woningen worden gebouwd, gaat ‘Ons Genoegen’ heten. Een straat waar het naar verwachting een genoegen is om te wonen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren