Gemeente Hoeksche Waard op zoek naar historische foto’s en verhalen rondom vrijheid en bevrijding in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto's Janet Nagtzaam

HOEKSCHE WAARD – Dit jaar en volgend jaar vieren we dat Nederland 75 jaar geleden is bevrijd. Het lijkt zo vanzelfsprekend, leven in vrede en vrijheid. Maar dat is het beslist niet. Om herinneringen en verhalen over de bevrijding van de Hoeksche Waard niet verloren te laten gaan, vragen wij uw hulp. Vrijheid doorgeven doen we samen!

Bent u of uw (groot)ouders in het bezit van beeldmateriaal van de Hoeksche Waard tijdens de oorlog en dan vooral van de bevrijding?

Of bent u of kent u iemand met een bijzonder verhaal. Mail dan via [email protected] en de gemeente neemt contact met u op. Ze willen de foto’s én verhalen gebruiken om een beeld te geven hoe de bevrijding van de Hoeksche Waard werd beleefd.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.