Senioren vieren samen kerst in ’s-Gravendeel

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Pixabay

‘s-Gravendeel – Al sinds 2008 organiseren de ’s-Gravendeelse ouderenbonden SGO, ASG en PCOB samen met Zorgwaard een kerstviering voor senioren in Dienstencentrum ’t Weegje in ’s-Gravendeel. Ook dit jaar zijn senioren die graag deelnemen aan een kerstviering en/of kerstdiner van harte welkom.


Op 18 december verzorgt Jantien van der Kooij de kerstviering en is er – voor wie wil – aansluitend een kerstdiner. De viering is kosteloos bij te wonen. Deelnemen aan het kerstdiner kan alleen door het vooraf aanschaffen van een dinerbon van 24 euro. Dit is inclusief consumpties. Geïnteresseerden kunnen naar zowel de kerstviering als het –diner komen, maar zij kunnen ook kiezen voor alleen de viering of alleen het diner.

De kerstviering start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) en het kerstdiner is om 17.45 uur (inloop vanaf 17.15 uur). Adres: Dienstencentrum ’t Weegje, Weegje 1 in ’s-Gravendeel. De bonnen voor het kerstdiner zijn tot en met 11 december verkrijgbaar via Leo Wildeman, telefoon 078 6732000, Herman Boudewijns, telefoon 078 6732655 of Charles Draak, telefoon 078 6731890. Er zijn dinerbonnen in de categorie vlees, vis, vegetarisch of dieet.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren