Kerstwandeling door de polder(s) van Strijen

286

Strijen –  Op 2e Kerstdag is tussen 11.00 uur en 17.00 uur de jaarlijkse Kerstwandeling door de polder(s) van Strijen. Waarbij het start en eindpunt de Maria Hoeve aan de Weelsedijk in Strijen is. 

Deelnemers aan deze traditionele kerstwandeling hebben dit jaar de keuze tussen een wandeling van 6, 10 én 15 kilometer.  De wandelingen inspireren deelnemers om vooral samen om zich heen te kijken en te genieten van de natuur. De wandelingen komen langs twee locaties van de Gouden Driehoek nl. Buitenplaats Land van Es en de Maria Hoeve. Op zowel de Maria Hoeve Strijen als Buitenplaats Land van Es kunt u tegen betaling  heerlijk eten en drinken verkrijgen. Ook wanneer u liever niet wandelt bent u van harte welkom voor een gezellig samenzijn op beide locaties. De kerstwandeling heeft als thema de verbinding met elkaar. Het samen ontmoeten, wandelen en ontspannen staat centraal, een frisse neus halen en sportief bezig zijn tijdens de tocht, is een mooie bijkomstigheid.

Aanmelden, kosten en startpunt Kerstwandeling

De kosten voor deelname aan de kerstwandeling bedragen € 5,00 per persoon. Hiervoor krijgen deelnemers de wandelroute mee op papier en tevens toegang tot de Maria Hoeve en Buitenplaats Land van Es.

  • Kinderen van 5 tot en met 12 jaar lopen mee voor € 2,50 per kind en de jongste kinderen tot en met vier jaar mogen gratis mee.
  • Deelnemers kunnen starten tussen 11.00 uur en 15.00 uur, het programma eindigt om 17.00 uur. Het startpunt is de Maria Hoeve, Weelsedijk 61 in Strijen.

Bij aanmelding VOOR 23 december 2019 via [email protected] ontvangt u op de 26e december een gratis kopje koffie/thee of huisgemaakte siroop ( 1 per persoon). Uiteraard bent u ook van harte welkom voor het aanmelden op de dag zelf. Organisatiebureau Meer Waard ontvangt u  vanaf 11.00 uur bij de Maria Hoeve graag voor uw inschrijving.

Het aantrekken van warme, waterdichte kleding en het dragen van laarzen/stevige schoenen tijdens het bezoeken van de verschillende locaties is aanbevolen. De wandeling door de polder is over verharde wegen. Honden zijn aangelijnd ook welkom om mee te wandelen.

  • Adres Start: De Maria Hoeve Strijen, Weelsedijk 61, Strijen
  •  Datum:Donderdag 26 december Tweede Kerstdag tussen 11.00 en 15.00 uur starten. Programma eindigt om 17.00 uur

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.