Kerstnachtdienst op Kerstavond in de Poort Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Wie denkt aan Kerst, denkt al gauw aan een kerstboom, lichtjes en een mooi gedekte tafel met lekker eten. Maar waar gaat Kerst nu echt over? Kerst is het wonderlijke begin van Gods grote plan: de geboorte van Jezus. Ben je benieuwd naar wie Jezus nu eigenlijk is en wat zijn geboorte vandaag de dag voor je kan betekenen? Je bent van harte welkom tijdens één van de kerstnachtdiensten om hier meer over te horen en mee te zingen en genieten van de prachtige kerstmuziek.

De kerstnachtdiensten worden georganiseerd door de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard. De twee identieke diensten starten om 19:00 uur en 21:30 uur. Toegang is gratis, wel dient er een plaats gereserveerd te worden via https://www.truetickets.nl/eghw om teleurstellingen op de avond zelf bij drukte te voorkomen. Er is vertaling beschikbaar in het Engels.

Live meekijken van uit huis?

Ben je niet in de gelegenheid om te komen maar wil je toch niks missen? Dan kun je op www.eghw.nl via de live webstream beide diensten toch volgen!

We hopen je te zien in de Poort!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.