Kerstnachtdienst Numansdorp: ‘Maak plaats voor het Licht’

214

NUMANSDORP – ‘Maak plaats voor het Licht’. Dat is dit jaar het thema van de gezamenlijke kerstnachtdienst van de protestantse kerken van Numansdorp. De kerstnachtdienst vindt traditiegetrouw plaats op 24 december in de Dorpskerk aan de Torenstraat 18 in Numansdorp.

Muzikale medewerking wordt verleend door muziekvereniging Wilhelmina o.l.v. Martijn Krijnen, organist Danny Spaans en trompettist Thomas Heikoop. Dominee Jan den Braber gaat voor in de dienst die om 22.00 uur begint. Vanaf 21.45 uur zingen we samen een aantal bekende kerstliederen. Om 20.30 uur is ‘de Voorhof’ (naast de kerk) geopend voor warme chocolademelk, koffie en thee.

Iedereen is van harte welkom!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.