Bewoners van de Botter in Oud-Beijerland winnen samen PostcodeStraatprijs van 200.000 euro

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
De bewoners uit de Botter in Oud-Beijerland die in de prijzen vielen - Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

OUD-BEIJERLAND – Acht bewoners van de Botter (straat) in Oud-Beijerland zijn onlangs verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3263 PB is in de novembertrekking van de PostcodeStraatprijs gevallen.

 
De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 50.000 euro (1 winnaar)
  • 25.000 euro (5 winnaars)
  • 12.500 euro (2 winnaars)

 
Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.
 

Elmer en Nadia uit Oud-Beijerland – Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

Dubbel geluk voor Elmer (29) en zijn vriendin Nadia. Zij zijn niet alleen winnaars van 25.000 euro én een auto, Nadia is onlangs ook bevallen van hun tweede kindje. Het stel reageert enthousiast: “Wat een geluk. Dit wordt een hele fijne kerst!”
 

Winnares Loes uit Oud-Beijerland – Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

Ook Loes (73) is blij verrast met een geldprijs van 50.000 euro: “Wat ik met deze geldprijs ga doen? Ik heb twee prachtige dochters! Die neem ik mee naar de Scandinavische eilanden.”
 
PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Botter in Oud-Beijerland is op zondag 15 december te zien bij ‘Postcode Loterij Eén tegen 100′ bij RTL 4. Het programma start om 21.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren