Lidl opent op woensdag 18 december haar nieuwe winkel in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto LIDL

OUD-BEIJERLAND – Lidl opent op woensdag december feestelijk haar nieuwe winkel aan de Polderlaan in Oud-Beijerland. Klanten kunnen vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.


De ruime winkel is voorzien van een volwaardig assortiment en er is veel aandacht voor dagverse producten, actieartikelen en non-food producten. Klanten kunnen voor het afrekenen van de boodschappen kiezen uit de traditionele kassa’s of zelfscankassa’s. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor een ruime variatie aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Met een zelf bedienende broodsnijmachine kunnen klanten het verse brood op drie verschillende diktes laten snijden. Een andere blikvanger in de winkel is het tapasmeubel met een divers assortiment aan tapas- en borrelhapjes. Parkeren kan gratis op één van 145 parkeerplaatsen.

Een minuut gratis winkelen
Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel door supermarktmanager Carlo en wethouder Boogaard om 09.00 uur op feestelijke wijze geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen. Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten. Uiterlijk in 2022 zijn alle tabakswaren uit het Nederlandse schap verdwenen.

Adres
Polderlaan 6, 3261 ZA Oud-Beijerland

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag                08.00 – 21.00 uur
Zaterdag                        08.00 – 20.00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.