Gemeente Hoeksche Waard overhandigt cheque aan de stichting Roparun

0
372
Wethouder Paul Boogaard overhandigde een cheque aan de vrijwilligers van de Stichting Roparun. - Foto Gemeente Hoeksche Waard
Oud-Beijerland – Dit Pinksterweekend is er helaas geen fysieke editie van de Roparun, maar wel een digitale variant waarbij alle Roparunteams meedoen vanuit hun eigen regio. De lopers en fietsers van ieder team ‘tikken’ elkaar digitaal aan, waarna de volgende loper of fietser kan vertrekken. Een estafetteloop op afstand dus.

Vanmorgen mocht wethouder Boogaard namens Gemeente Hoeksche Waard de ‘FerAries’, een gelegenheidsteam van vrijwiligers, bij hun vertrek vanuit het centrum van Oud-Beijerland een chèque aanbieden voor het goede doel van Stichting Roparun.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.