Gemeente Hoeksche Waard organiseert Nieuwjaarsfeest in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Ook dit jaar organiseert de gemeente Hoeksche Waard het traditionele Nieuwjaarsfeest tijdens de nieuwjaarsnacht. Het is al weer de 2e keer dat dit feest wordt georganiseerd door de gemeente Hoeksche Waard. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom in de (verwarmde) feesttent op het Vierwiekenplein te Oud-Beijerland.

Het feest vindt plaats op woensdag 1 januari 2020 van 00.15 uur tot 05.00 uur. Het nieuwe jaar wordt muzikaal ingeluid door DJ’s en live optredens. Rondom de feesttent zijn toiletvoorzieningen, een EHBO-post en toezicht aanwezig.

Vierwiekenplein afgesloten voor parkeren

In verband met de voorbereidingen voor het feest is de centrale parkeerplaats Vierwiekenplein vanaf vrijdag 27 december 23.30 uur niet meer voor parkeren beschikbaar. Wij vragen de omwonenden (vergunninghouders) om tijdelijk gebruik te maken van een andere parkeerlocatie. Het Vierwiekenplein is donderdag 2 januari vanaf 12.30 uur weer beschikbaar.

Aangepaste verkeerssituatie rond het plein 

Het weggedeelte Vierwiekenplein, tussen de Wereldwinkel en Dirk van den Broek, wordt tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het doorgaande verkeer rijdt dan in twee richtingen langs de voormalige Rabobank. De parkeergelegenheid nabij de seniorenappartementen blijft volledig bereikbaar.

Veiligheidseisen omwonenden en bezoekers

In verband met de brandveiligheidseisen vragen wij omwonenden om zaterdag 28 december vóór 18.00 uur hun vuilcontainers binnen te zetten. Daarnaast vragen wij iedereen op of in de buurt van het Vierwiekenplein met klem geen vuurwerk af te steken en/of met glaswerk te lopen in de omgeving van de feesttent. Politie en veiligheidsmedewerkers controleren hier op.

Overlast voor omwonenden

Wij zijn ons ervan bewust dat omwonenden van het Vierwiekenplein enige overlast kunnen ondervinden in de vorm van geluid en/of het afsluiten van straten. We proberen dit zoveel mogelijk te beperken, maar vragen uw begrip voor eventuele overlast. En natuurlijk bent u ook van harte welkom bij dit gratis toegankelijke feest! Voor de goede orde: rond 20.00 uur vindt een geluidscheck plaats.

Op 2 januari wordt het centrumgebied vanaf 08.00 uur schoongeveegd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.






Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren