MOT WAT treedt op in huiskamer De Open Hof 

230

Oud-Beijerland – MOT WAT bestaat uit 5 enthousiaste mannen die oude blues-klassiekers herschrijven en er een Nederlandstalig ‘Motwat-sausje’ over gooien. Op zaterdag 25 januari laten ze dit weer horen in de huiskamer van De Open Hof. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. 

Zo vertalen zij in het Nederlands, o.a. nummers van Muddy Waters, Wilson Picket, Blues Brothers, Ray Charles, Red Devils , Fleetwood Mac en Stevie Ray Vaughn. 

De mannen van Mot Wat genieten van elk optreden en dat straalt er ook vanaf! De unieke combinatie toont aan dat blues voor jong en oud is. Zodra deze mannen beginnen met spelen, is wel duidelijk dat leeftijd niet meer uitmaakt. Hun muziek is toegankelijk, ze betrekken het publiek bij hun optredens en passen zich moeiteloos aan 

Met meer dan 120 optredens op kleine en grote podia, hebben de heren van Mot Wat hun sporen verdiend in het live circuit. 

Afgelopen jaren speelden ze voor de tweede maal op Big Rivers Dordrecht en waren ze de eerste Nederlandstalige bluesband die ooit speelde op Brielle Blues. In 2017 wonnen ze bovendien de RABOcultuurprijs. 

Mot Wat bestaat uit: Marinus Verschoor – TOETSEN/ZANG, Tom van Ruiswijk -BASGITAAR, Ad Boender -DRUMS, Leen Baars -HARMONICA/ZANG en Mike Vuijk – GITAAR Iedereen is van welkom in De Open Hof voor dit gezellige huiskamerconcert.

Aanvang 20.00 uur, vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee klaar. De toegang is gratis; consumpties zijn tegen betaling 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.