Wederom inbraakgolf bij auto’s in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

11951695_731288916977676_3276937439015527617_oNUMANSDORP – In de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 september  is er weer in diverse voertuigen verspreid door heel Numansdorp ingebroken. De buit bestond wederom voornamelijk uit navigatieapparatuur en airbags. Numansdorp ligt naast de snelweg A29 en is dus voor Inbrekers extra aantrekkelijk.

Extra zuur voor de politie is dat ze  vannacht lange tijd onopvallend aanwezig zijn geweest in Numansdorp. Hieruit blijkt ook dat ze dit niet alleen kunnen. Wij vragen dan ook dringend om voor iedere verdachte situatie te bellen. Denk bv aan het aanslaan van de hond van de buren als u die normaal nooit hoort, glasgerinkel etc. etc.

Verder bestaat de kans dat de daders de buit niet meenemen, maar verstoppen in de omgeving om die later op te halen. Mocht u dus ergens iets zien liggen wat u niet vertrouwt, personen zien lopen die ergens naar op zoek lijken of een auto zien rijden of staan die niet in de straat of buurt thuis hoort, belt u ons dan. Mogelijk kunnen wij mbv technische toepassingen een dader achterhalen of de personen controleren.

Mocht u informatie hebben (hoe onbelangrijk dit in u ogen ook kan zijn), belt u dan met 0900-8844.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren