Maak je eigen boerderij tijdens de huttenbouw in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – De zomervakantie is al in volle gang en nadert bijna het einde, dus de afsluiting van jouw zomervakantie met “DE HUTTENBOUW” staat ook al bijna voor de deur! Kom nu dus nog snel je kaartje halen bij het Jongerencentrum ‘Bij Frits’ in Oud-Beijerland.

De huttenbouw dagen zijn dit jaar op donderdag 17 en vrijdag 18 augustus, waarbij alle kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar van harte welkom zijn op natuurterrein De Staart. We starten beide dagen om 10.00 uur en eindigen om rond 16.00 uur.

Een kaartje kost € 13,50- waarbij aan alle activiteiten deelgenomen kan worden. Ook dit jaar zijn wij weer druk op zoek naar vrijwilligers en wanneer u als ouder, verzorger, opa of oma zich opgeeft als vrijwilliger bieden wij u 50% op een entreekaartje van uw kind(eren).

Aan een ieder het dringende verzoek om wel op de fiets te komen i.v.m. het gebrek aan parkeerplekken om en nabij het huttenbouw terrein.

U kunt vanaf  nu een kaartje kopen in jongerencentrum Bij Frits. Voor meer informatie over de openingstijden: www.jonghoekschewaard.nl, Michelle Rath 088-7308963. Ook hebben we nog een huttenbouw facebookpagina waar leuke foto’s worden gedeeld en informatie op wordt gegeven:  https://www.facebook.com/huttenbouwOudbeijerland/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.