Inloopavond ontwerp nieuwbouwplan Arent van Lierstraat en Prins Bernhardlaan Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op woensdag 12 februari is er een inloopavond over het ontwerp nieuwbouwplan voor de locatie tussen de Arent van Lierstraat en Prins Bernhardlaan in Puttershoek. Omwonenden en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen vrij binnenlopen. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur in Cultureel Centrum De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek.

Welke stukken zijn er beschikbaar?

Op dit moment zijn uitsluitend de tekeningen van het ontwerp nieuwbouwplan beschikbaar. Dit houdt in dat er nog geen gevelaanzichten, plattegronden of gegevens over de verkoop beschikbaar zijn. De wettelijke procedures moeten nog starten.

Over welke locatie gaat het precies?

Op de locatie Prins Bernhardlaan 1 is nu het bedrijf Inter Boat Marinas b.v. gevestigd. De eigenaar van dit bedrijf wil verhuizen. Voor de huidige locatie is het nieuwbouwplan tussen de Arent van Lierstraat en de Prins Bernhardlaan opgesteld.

Wie zijn er aanwezig?

Tijdens de inloopavond zijn een vertegenwoordiger van de eigenaar van de locatie, de architect van het ontwerp nieuwbouwplan en medewerkers van de
gemeente aanwezig.

Het verloop van de inloopavond

Tijdens de inloopavond kunt u het ontwerp nieuwbouwplan bekijken. Vanzelfsprekend kunt u vragen stellen en zijn wij benieuwd naar uw reactie.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren