Uitslag poll: De vaccinatiebereidheid is groot in de Hoeksche Waard

1655
Foto Pixabay

Hoeksche Waard Een paar dagen nadat de eerste prikken zijn gezet in de Hoeksche Waard, is de vaccinatiebereidheid in Hoeksche Waard hoog. Afgelopen dagen hielden wij hierover een poll waaruit dit blijkt. Een inwoner reageert via onze social media met: Een prik halen doen ik niet alleen om zelf beschermd te zijn, maar ook voor anderen. “Om al die oude mensen, zoals mijn schoonouders van 90, weer een stukje van hun leven terug te geven.”

Bekijk hieronder de uitslag van de poll:

This poll is no longer accepting votes

Het vaccineren is begonnen in de Hoeksche Waard, laat jij je vaccineren ?

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.