Werkzaamheden begraafplaats in Nieuw-Beijerland

626
Overzicht Begraafplaats Deze foto is met een drone gemaakt. Foto: Jan Sneep

Nieuw-Beijerland – Vanaf maandag 17 februari vinden werkzaamheden plaats op de begraafplaats in Nieuw-Beijerland. De werkzaamheden duren 2 weken.

De heg rondom de begraafplaats wordt verwijderd. De heg is oud en heeft zijn beste tijd gehad. Op sommige plekken vallen gaten in de heg. In het voorjaar plant de gemeente een nieuwe heg. Om voor nu inkijk te voorkomen plaatsen we tijdelijk een groen scherm tegen het bestaande hekwerk. De werkzaamheden kunnen overlast veroorzaken. De gemeente doet hun  best dit tot een minimum te beperken.

Heeft u vragen?

Neem contact op met de beheerder van de begraafplaats. U kunt de beheerder dagelijks bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 0186 | 088 – 647 36 47. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.