Rubriek Wonen – Op zoek naar een huurwoning?

535

Elke tweede vrijdag van de maand verschijnt er op Hoeksche Waard Nieuws een speciale Rubriek Wonen. Hierin vind u allerhande informatie en handige tips over wonen in de Hoeksche Waard. Vandaag verschijnt de derde editie van de Rubriek

 ‘Wonen doen we samen’ is een maandelijkse rubriek van gemeente Hoeksche Waard en HW Wonen. In de Hoeksche Waard staan we voor een gezamenlijke uitdaging op het gebied van volkshuisvesting. Samen met inwoners en betrokken organisaties op de woningmarkt gaan we aan de slag om voor iedereen, jong en oud, een fijn (t)huis te creëren. Want: wonen doen we samen.

U kunt deze rubriek hieronder  digitaal lezen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.