Servicepunt Maasdam gemeente Hoeksche Waard sluit tijdelijk de deuren

747

Hoeksche Waard – Om de dienstverlening op het servicepunt van de  te kunnen blijven garanderen, is besloten om vanaf dinsdag 17 maart alleen het servicepunt in Oud-Beijerland open te houden. De servicepunten in Numansdorp, Piershil, Strijen en ’s-Gravendeel blijven gesloten, in ieder geval tot en met 6 april. Vanaf dinsdag 17 maart is het servicepunt in Maasdam dus ook dicht. 

De dienstverlening blijft  gewoon doorgaan

U kunt nog steeds een afspraak maken om bijvoorbeeld een verhuizing door te geven of uw paspoort of rijbewijs te verlengen. Wel vragen wij u te kijken of het noodzakelijk is om naar het servicepunt te komen. Sommige diensten kunt u namelijk via onze website regelen:

  • doorgeven verhuizing
  • wijzigen naamgebruik
  • aanvraag uittreksel burger registratie persoonsgegevens (BRP)
  • aanvragen afschrift burgerlijke stand
  • aanvraag geheimhouding
  • vermissing reisdocument

De gemeente kan op verzoek mensen die minder mobiel zijn helpen om naar het servicepunt in Oud-Beijerland te komen als dat nodig is.

Huisbezoeken gaan (waar mogelijk) telefonisch door

Geplande huisbezoeken aan klanten/cliënten gaan telefonisch door.

Mogelijke besmetting medewerker gemeente Hoeksche Waard

Een medewerker van gemeente Hoeksche Waard heeft sinds 14 maart klachten die mogelijk duiden op het coronavirus. Vanwege het nieuws testbeleid van de GGD voor coronavirus, wordt deze medewerker niet getest. Vanaf nu worden alleen patiënten die een verhoogd risico hebben op een ernstig verloop getest áls dit van belang is voor de verdere behandeling. Gemeente Hoeksche Waard neemt de klachten echter serieus, de medewerker zit sinds 14 maart in thuisisolatie. Als de GGD extra maatregelen nodig vindt zal de gemeente deze onmiddellijk doorvoeren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.