Optima Health in Numansdorp groeit uit haar jasje en verhuist naar nieuw groter pand

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

NUMANSDORP – Door toenemende bekendheid groeit onze praktijk Optima Health en daarom verhuizen wij op 17 februari 2020 van de Burgemeester de Zeeuwstraat 22 te Numansdorp naar een nieuwe locatie in Numansdorp:Edisonstraat 16A t/m D te Numansdorp (op het industrieterrein bij fitnesscentrum Sagitalas).

Over Optima Health

Optima Health is een natuurgeneeskundige praktijk, opgericht door Brenda Overweg en Martin Möhrke (beiden natuurgeneeskundigen). Sinds maart 2019 is ons team versterkt door orthomoleculair therapeut Rita Woudenberg.

Wij werken met een combinatie van de modernste technologieën waarmee we veel verder  testen dan de meeste zorgverleners. Met de uitkomsten van deze metingen kan een gericht behandelplan opgesteld worden. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke middelen of methodes of wordt er gericht doorverwezen.

Bij Optima Health worden mensen geholpen met klachten waar de dokter geen oplossing voor heeft. Wij denken zo veel mogelijk in oorzaken van klachten en zo min mogelijk in symptomen of gevolgen. Er zijn ongeveer 20 oorzaken te meten en op te lossen. Als er te veel oorzaken zijn wordt men ziek, maar heft men deze oorzaken op, dan gaat het lichaamseigen zelf genezend vermogen weer aan het werk en dan lossen de meeste klachten zich op.

Een aantal voorbeelden van oorzaken zijn schimmels, virussen, bacteriën, parasieten, toxines, zware metalen, straling, gebitsstoring, emoties, trauma’s, tekort aan vitamines/mineralen, tekort aan omega vetzuren, hormonen, neurotransmitters, immuunsysteemstoring, autonome zenuwstelsel, allergieën, littekenstoring en ook voeding.

Kijk voor meer informatie op de website www.optimahealth.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.