Voorjaarseditie Haringvliet Ondernemerscafé op maandag 2 maart

174

Het samenwerkingsverband natuurorganisaties Haringvliet nodigt ondernemers in de omgeving van het Haringvliet van harte uit op maandagmiddag 2 maart voor het Haringvliet Ondernemerscafé. Tijdens het Haringvliet Ondernemerscafé worden ondernemerskansen, ideeën en kennis met elkaar gedeeld. We koppelen  kansen aan natuur!

In het vernieuwde Haringvliet zijn er veel nieuwe recreatieve mogelijkheden bij gekomen en is er meer natuur om te ontdekken en beleven

Daar kunnen ondernemers én burgers hun voordeel mee doen. Deze voorjaarseditie van het Haringvliet Ondernemerscafé is dé kans om inspiratie op te doen en te netwerken voordat het seizoen van start gaat. Het samenwerkingsverband natuurorganisaties Haringvliet bestaat uit Wereld Natuur Fonds, ARK Natuurontwikkeling, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland en Sportvisserij Nederland.

Haringvliet Ondernemerscafé

  • Voor wie? Bedrijven, ondernemers, startups, young professionals en actieve burgers in de regio Haringvliet
  • Wanneer? Maandag 2 maart van 16.00 tot 18.00 uur
  • Waar? Paviljoen Zoet of Zout, Haringvlietplein 3 in Stellendam (gratis parkeren)

Aanmelden

Deelname is gratis. Wilt u zich wel aanmelden via deze link
Heeft u een goed idee? Zoekt u advies of partners voor een initiatief? Dit kunt u delen in een pitch met het publiek. Laat dit ons weten via hetzelfde inschrijfformulier.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.