Handwerk café Heinenoord

205
Foto PR

Heinenoord – Maandelijks is Handwerkcafé Joeno open voor nijvere handwerkliefhebbers op de eerste dinsdag van de maand. Om 19.30 staat aan de Tienvoet 2a (links van sporthal de Tienvoet) de koffie of thee klaar. De activiteit duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Op deze avonden kan men met een eigen handwerk komen en hieraan werken in gezelschap van andere handwerkliefhebbers. Samen handwerken is niet alleen gezellig maar ook handig. Tips van anderen helpen je weer vooruit en andermans enthousiasme helpt mee om je eigen handwerk af te maken, zodat het niet al te lang in de kast blijft liggen.

Kom eens langs, toegang is 2,50, de gastvrouw van de avond zorgt altijd voor iets lekkers bij de koffie of thee. 

Meer informatie op www.welzijnhoekschewaard.nl  of bel naar Arda Eijsvogel, 0186601838

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.