Het Beijers filmhuis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland – Het Beijers filmhuis is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, een leuke taak om op te pakken. Het betreft vrijwilligerswerk waarbij men in een team met andere vrijwilligers aan de slag gaat. Het Filmhuis is elke tweede vrijdag van de maand in Oud-Beijerland, behalve in juni en juli.

De vrijwilligers zoeken met elkaar de filmtitels uit. Op de filmavond zorgen zij voor de kaartverkoop, de bar en het bedienen van de filmapparatuur. De taken worden in overleg verdeeld, dus geïnteresseerden kunnen aangeven waar hun interesse ligt. De vrijwilligers worden begeleid vanuit Welzijn Hoeksche Waard door een sociaal werker.

Daarnaast is men ook nog op zoek naar een extra vrijwilliger met technisch inzicht vanwege het aansturen van de apparatuur, zoals de dvd/bluray-speler, AV-versterker, de laptop en beamer en het oplossen van zich evt. voordoende technische problemen.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met Welzijn Hoeksche Waard, Arianne Vermeulen (06 33 189 166, [email protected]), voor meer informatie. In een vrijblijvend gesprek krijgt u meer informatie.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren