Annulering Koningsspelen Hoeksche Waard  

397

Hoeksche Waard – Een bijzondere Koningsspelen was in voorbereiding! Voor het 6e jaar, en groter dan ooit in de Hoeksche Waard, 17 april heeft nu al veel in beweging gebracht! Vele aanbieders, verenigingen, sportparken, verkeersregelaars, EHBO’ers en vrijwilligers hebben zich aangemeld om deze feestdag voor zoveel kinderen van zoveel scholen een onvergetelijk evenement te laten zijn.

Gisteren is bekend geworden dat dit jaar de koningsspelen landelijk niet door kunnen gaan.Het coronavirus treft de gezondheid van velen, maar ook de activiteiten die door zovelen met zoveel inzet en energie voorbereid zijn.

Hoeksche Waard Actief is dankbaar voor alle initiatieven, en hartverwarmende inzet die men voor deze dag heeft laten zien. Iedereen was bereid om er voor al deze kinderen een prachtig Oranjefeest van te maken. Wij hebben genoten van alle voorbereidingen en de relaties die het opgeleverd en verdiept heeft. Laten we hierop verder bouwen met elkaar.

Past u goed op uzelf en op uw naasten. Wij blijven werken aan het verbinden van vraag en aanbod, en staan voor vragen altijd voor u klaar aldus Hoeksche Waard Actief


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.