Supermarktketen de Lidl bedankt alle medewerkers

0
3620

Hoeksche Waard – Supermarktketen de Lidl bedankt in een paginagrote advertentie in De Telegraaf alle medewerkers voor de manier waarop ze zich tijdens de coronacrisis opstellen. “Al onze 19.045 medewerkers, chauffeurs en leveranciers: Bedankt voor jullie tomeloze inzet! Samen staan wij dag in dag uit klaar voor onze klanten”, staat bovenaan de pagina met daaronder hun duizenden voornamen.De lidl heeft in de Hoeksche Waard 3 vestigingen ( Oud-Beijerland, Puttershoek en Strijen ).

Supermarkten in de Hoeksche Waard en de rest van Nederlandhebben de afgelopen dagen alle zeilen moeten bijzetten om de schappen gevuld te krijgen en te houden omdat de bevolking massaal aan het hamsteren sloeg. Ondanks oproepen daarmee te stoppen en de verzekering van de supermarkten dat er voldoende voorraden zijn, vreesden veel mensen voor tekorten en sloegen zeep, toiletpapier en houdbaar voedsel in.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.