Gemeentelijk accommodaties dicht tot 1 juni – huurders kunnen reservering verplaatsen of annuleren

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Zwembad de Wellen - Foto ZVS

HOEKSCHE WAARD – Het kabinet heeft strengere maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Eén van de maatregelen is dat er tot 1 juni geen evenementen of samenkomsten mogen plaatsvinden (op enkele uitzonderingen na). Op basis van deze richtlijn blijven alle accommodaties van de gemeente en Bres Accommodaties gesloten tot in ieder geval 1 juni. De huurders zijn hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld.

Heeft u bij ons gehuurd in de periode van 14 maart tot 1 juni 2020?

Dan vragen wij u om deze uren te verplaatsen naar een later moment in 2020. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]. Is het verplaatsen van de reservering niet mogelijk? Dan wordt deze kosteloos geannuleerd. Dit gebeurt op hele kalendermaanden.

Geef uw annulering binnen dezelfde maand door

Dit is nodig in verband met het terugstorten van de huursom. Heeft u dus een reservering in maart die u niet kunt verplaatsen maar wilt annuleren? Laat ons dit dan vóór 31 maart weten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u uw reservering verplaatsen of annuleren? Of heeft u misschien een vraag? Mailt u dan gerust naar [email protected] of [email protected]. De medewerkers Verhuur doen hun uiterste best om uw vragen te beantwoorden.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.