De Hoeksche Waard (be)zorgt voor elkaar

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD –  Drie bedrijven startten deze week een unieke bezorg- en afhaalservice voor ondernemers zonder eigen webshop. De website biedt ondernemers een extra platform om hun omzet te continueren. Hun klanten kunnen online bestellingen plaatsen en ervoor kiezen de bestelling te laten bezorgen of af te halen. Iedere ondernemer die zijn of haar producten via Hoeksche Waard Bezorgt wil laten bestellen en/of bezorgen kan zich kosteloos aanmelden.

Hwbezorgt.nl maakt gratis een webshop en per verkoop wordt een percentage van 7% verrekend met het platform. De ondernemer investeert slechts tijd. Consumenten kunnen zo veilig digitaal hun favoriete winkels en restaurants bezoeken en de ondernemers kunnen blijven doordraaien. 

HWBezorgt.nl is een initiatief van drie bedrijven waaronder Het Bruist en Nivcom. “Wij vinden dat juist nu de lokale ondernemers geholpen moeten worden door ons allemaal”, zegt de derde initiatiefnemer Heinenoorder Mark Stoopman van Esrocom. “We worden allemaal keihard getroffen door deze crisis en dan is het zaak om de handen ineen te slaan. Voorafgaand aan de kick-off is er met vele ondernemers gesproken. “Eigenlijk is iedereen die we spreken positief. Ook als er al wordt geleverd via een andere of eigen bezorgservice. De eerste aanmeldingen zijn dan ook een feit.

Hoeksche Waard Bezorgt is geen commercieel initiatief. Vermelding op de website is gratis en er gelden geen abonnementskosten of eenmalige setup tarieven. Aanmelden kan eenvoudig via de site hwbezorgt.nl. Na aanmelding nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact op met de opdrachtgever en vullen we gezamenlijk de webshop met de gewenste producten. De ondernemer krijgt zelf toegang om prijzen, omschrijvingen en foto’s toe te voegen.”    

De administratieve afhandeling loopt veilig en inzichtelijk via Esrocom. Twee keer per week wordt de omzet minus fee overgemaakt, vergezeld door een detailoverzicht van alle bestellingen. Tijdens de sluitingsperiode, opgelegd door de overheid en tot 3 maanden na de heropening, ontvangt elke ondernemer naar rato een kickback van het totale resultaat. De hoogte van deze kickback is 90% van de brutowinst van hwbezorgt.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren