Video: Hoeksche Waard Centraal – Aflevering 1 – Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Wim Wisse

HOEKSCHE WAARD –  Een video om de oudere in de Hoeksche Waard die aan huis gekluisterd zitten een beetje te helpen om de dag door te komen. Met dat initiatief zijn de Hoeksche Waarders Ton Van der Sluis, Wim Wisse en Johan Plomp gisteren gestart en hopelijk volgen er meer.

Natuurlijk is deze video voor iedereen om van te genieten. Wij zouden jullie willen vragen deze zo veel als mogelijk te delen met vrienden en familie. Wellicht aan een vader of opa die in het verzorgingshuis zit. Als het goed is gaan Alerimus, Heemzicht en Zorgwaard deze video ook intern in de verzorgingshuis tonen op het interne TV kanaal. Deze aflevering gaat over Numansdorp. Maar wij hopen dat er meer afleveringen gemaakt kunnen gaan worden. Daarin zijn wij een beetje afhankelijk, hoe goed deze video wordt ontvangen, bekeken en verspreid.

Wij zijn er dan ook supertrots op dat Numansdorp-kenner en oud-wethouder Pieter van der Meer heeft bijgedragen aan deze video met zijn boeiende verhalen. We hebben deze video met heel veel plezier en passie gemaakt. Met de hoop dat we daarmee een beetje zon brengen bij de zo vele ouderen die op zichzelf zijn aangewezen gedurende deze Corona pandemie.

Prijsvraag

Tevens hebben we een prijsvraag, verzin een originele naam voor dit nieuwe programma en de winnende inzending verdient een heerlijke taart en het prachtige boek van Numansdorp. We zien uw antwoorden graag per mail via [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren