Aanpassing buslijnen Arriva Hoeksche Waard per 23 augustus

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Arrivabus_620Hoeksche Waard – In overleg met de provincie Zuid-Holland en het reizigersoverleg wordt naar aanleiding van klantreacties met ingang van zondag 23 augustus 2015 een aantal wijzigingen doorgevoerd in de busdienstregeling van de regio Hoeksche Waard. Reizigers kunnen alle wijzigingen raadplegen via de website arriva.nl/zuid-holland. 

Arriva is de laatste tijd al flink in het nieuws vanwege de dure tarieven voor scholieren die ze rekenen tot aan december. Vanaf 13 december 2015 neemt connexion het stokje in de regio Hoeksche Waard over.

De volgende wijzigingen gaan per 23 augustus in. Aanpassing in de vertrektijden van lijn 164 Numansdorp-Rotterdam in de ochtendspits.

Lijn 164 Numansdorp-Rotterdam

De vertrektijden van de ritten van 06.14 tot en met 08.44 uur uit Numansdorp zijn enkele minuten vervroegd.

Lijn 165 Strijen-Dordrecht

In Dordrecht rijdt deze lijn niet meer langs de halte Ziekenhuis Amstelwijck, maar via de halte Ziekenhuis Dordwijk. De vertrektijd vanaf Dordrecht is 1 minuut eerder.

Lijn 166 Dordrecht-Rotterdam

De vertrektijden van 06.54 tot en met 08.24 uur uit Dordrecht zijn met 1 minuut vervroegd. De vertrektijden van 05.44 tot en met 07.44 uur zijn 1 minuut later. Daarnaast zijn de tijden op de tussenliggende haltes ook aangepast met enkele minuten.

Lijn 168 Dordrecht-Rotterdam via ‘s-Gravendeel

In Dordrecht rijdt deze lijn niet meer langs halte Ziekenhuis Dordwijk. De vertrektijden zijn met enkele minuten aangepast.

Voor meer informatie kijk op: http://www.arriva.nl/nieuws/zuid-holland/bericht/aanpassingen-in-busdienstregeling-hoeksche-waard/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren