Paasweekend in onze regio overwegend goed verlopen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Het merendeel van de mensen genoot van het mooie weer in eigen huis of tuin en balkon. Helaas waren er vier gebieden ( waar onder het strandje bij de Haringvlietbrug in Numansdorp ) mensen toch in zulke grote groepen bij elkaar kwamen dat voorzitter Wouter Kolff besloot de gebieden af te sluiten tot 28 april.

“Vrijwel alle inwoners van Zuid-Holland Zuid hebben zich dit lange weekend goed aan de Corona maatregelen gehouden, op een aantal incidenten met groepjes jongeren en een klein aantal ondernemers na. In totaal 95 boetes. Veel dank aan al onze hulpdiensten, inclusief defensie!”, aldus voorzitter Wouter Kolff. De handhaving werd ondersteund door de inzet van drones. Door de inzet van een drone is onder andere een bestuurder van een crossmotor aangehouden in de Biesbosch.

Volgens de weersvooruitzichten stijgt de temperatuur de komende weken. Ook komt er weer een lang weekend aan in verband met Koningsdag. Daarom blijven de afgesloten gebieden tot en met 28 april dicht met als doel groepsvorming te voorkomen. Blijf zoveel mogelijk thuis en in eigen tuin of op eigen balkon. Alleen samen krijgen we corona onder controle.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren