Vraagtekens bij huis-aan-huis bezorgde folder van ondernemer uit de Hoeksche Waard over zonnepanelen in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Archief

Het bedrijf Sunaware heeft in de Hoeksche Waard huis-aan-huis folders verspreid over het plaatsen van zonnepanelen. Op de folder wordt een subsidieregeling Hoeksche Waard genoemd en hierbij het gemeentelogo afgebeeld. Graag geeft de gemeente Hoeksche Waard het antwoord op de volgende gestelde vragen.

Heeft gemeente Hoeksche Waard een subsidieregeling voor inwoners voor de aanschaf van zonnepanelen?

Nee, de gemeente heeft geen subsidieregeling voor inwoners.

Wel biedt de gemeente inwoners een duurzaamheidslening waarmee inwoners duurzame maatregelen aan hun woning kunnen financieren. Denk hierbij aan de installatie van zonnepanelen, een warmtepomp of het isoleren van de vloer, muur of het dak. Inwoners lenen tegen een vaste lage rente. Hierdoor spreidt u de kosten én de besparingen op de energierekening leveren direct geld op. Meer informatie over de duurzaamheidslening staat op www.gemeentehw.nl/duurzaamheidslening.

Heeft gemeente Hoeksche Waard een samenwerking met Sunaware?

Nee, gemeente Hoeksche Waard heeft geen samenwerking met Sunaware. Sunaware is 1 van de Hoeksche Waardse bedrijven, die zonnepanelen installeren.

Dit is een bericht van de gemeente Hoeksche  Waard


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren