OSV Oud-Beijerland heeft selectie nagenoeg rond voor het nieuwe seizoen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

De technische commissie (VTZ) van OSV Oud Beijerland kan melden dat de selectie van OSV-Oud-Beijerland voor het nieuwe seizoen 2020/2021 nagenoeg rond is. Afgelopen tijd hebben er veel gesprekken plaatsgevonden met de huidige selectie en nieuwe spelers. De huidige selectie zal nagenoeg in tact blijven. 

Shurnel FranVois gaat het hogerop zoeken en heeft aangegeven naar Sliedrecht te gaan, terwijl ook Rens Burgwal heeft aangegeven naar ‘s-Gravendeel te gaan.
Marco van Daalen is teruggekomen op zijn eerder genomen beslissing om naar SSS te gaan. Hij heeft besloten toch bij OSV te blijven, zoals daartegenover ook Faybian Hertstein heeft aangegeven om toch bij Neptunus-Schiebroek te blijven.

Nieuwe spelers die OSV komen versterken zijn: Jordy Westein, Dylan de Vroed, Chris Rojer en Sediq Walizada, respectievelijk afkomstig van ‘s-Gravendeel, SHO, Alexandria ’66 en NSVV. 
De selectie zal verder worden uitgebreid met enkele spelers van onder 19 en spelers uit het 3e team.

Met de staf, onder aanvoering van Adri van Tiggelen, worden nog gesprekken gevoerd hoe deze er precies uit zal komen te zien.
Wij heten de nieuwe spelers welkom en hopen dat een ieder gezond zal blijven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren