70 jarige uit Puttershoek ernstig mishandeld bij parkje langs de Singel in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – De politie stelt een onderzoek in naar een zeer ernstig geweldsincident waarbij een 70-jarige inwoner uit Puttershoek zwaar mishandeld. De politie is een onderzoek gestart en roep de daders van dit laffe misdrijf op zich aan te geven. Getuigen die informatie hebben over dit misdrijf worden verzocht zich te melden.

Donderdag 23 april omstreeks 21.30 uur liep de man met zijn hondje nabij de basisscholen in Puttershoek. De man kreeg met enkele jongeren een woordenwisseling toen hij reageerde op het feit dat zij hem uitscholden. Hij werd vervolgens door de jongeren aangevallen en mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onder meer een gebroken oogkas op. Hij moest zich onder doktersbehandeling laten stellen en is later in een ziekenhuis behandeld aan zijn letsel. De politie neemt de zaak hoog op en is direct een onderzoek gestart. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

De politie sluit niet uit dat de daders van dit misdrijf uit de directe omgeving van Puttershoek moeten komen en sluit niet uit dat er anderen zijn die informatie hebben over dit incident. De betrokken worden jongeren worden opgeroepen om zich te komen melden, voordat de politie hun identiteit heeft achterhaald en zij worden thuis worden aangehouden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren