Zorgwaard publiceert cijfers over stand van zaken coronabesmettingen in verzorgingstehuizen en medewerkers en thuiszorg in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Vanuit de gehele regio hoort Zorgwaard  dat het aantal besmettingen in de dorpen in de Hoeksche Waard toeneemt, in Oud-Beijerland maar nu met name in Klaaswaal. Ook in de verpleeghuizen en in de thuiszorg in de Hoeksche Waard heeft Zorgwaard helaas met een stijgend aantal besmettingen te maken.

Via de link hieronder ziet u een tabel met de vastgestelde besmettingen bij Zorgwaard, per locatie (update per 28 april).

Er zijn helaas tien cliënten overleden ten gevolge van vastgestelde corona en vijf cliënten zijn vermoedelijk ten gevolge van corona overleden. Van onze thuiszorgcliënten zijn twee cliënten die besmet waren overleden, één cliënt is gelukkig weer hersteld.

Sinds twee weken kunnen onze medewerkers snel getest worden via de GGD. Daar maken we nu ook dankbaar gebruik van. Zorgwaard heeft 1.400 medewerkers en 87 medewerkers hebben zich laten testen. Dertig collega’s bleken drager te zijn van het coronavirus.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren