Vrijgezellen opgelet: Mingle the Single organiseert het gratis ‘Liefdesboost’ online webinar voor Hoeksche Waardse alleenstaanden

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Liefde met een ander, begint met aandacht voor jezelf. Op dinsdagavond 19 mei organiseert Mingle the Single het Liefdesboost webinar, speciaal voor Hoeksche Waardse vrijgezellen/alleenstaanden.

Tijdens deze online bijeenkomst deelt Simone van den Berg van Liefdesboost.nl haar kennis en ervaring en kan men snuffelen aan de eigen binnenwereld. “Sta jij helemaal open om liefde toe te laten? Of zit er onbewust iets in de weg?” aldus Simone. “Dit is handig voor jezelf om te weten, anders kun je daten totdat je een ons weegt.” Simone verdiept zich als trainer, coach en reisleider van singlereizen al jaren in alle dynamieken rondom de liefde en deelt graag haar kennis. Ze heeft al meer dan 2000 singles begeleid tijdens single reizen en ruim 150 singles individueel gecoacht.

Aanmelden

Aanmelden voor dit online webinar kan via www.minglethesingle.nl of via [email protected] en is helemaal gratis. Het enige wat men nodig heeft om te kunnen meedoen is een laptop, tablet of smartphone met een goede internetverbinding. Voor dit online webinar is een beperkt aantal plekjes beschikbaar, vol = vol.

Mingle the Single

In januari organiseerde Mingle the Single samen met kinderopvangorganisatie Kivido een gezellige avond speciaal voor Hoeksche Waardse alleenstaande ouders, maar ook vrijgezellen zonder kinderen waren welkom. Met meer dan 40 deelnemers was deze avond zeer geslaagd, en werden er direct meer data geprikt. Real-life daten of nieuwe mensen ontmoeten is uitgesloten in deze tijd met de Corona maatregelen. Daarom organiseert Mingle the Single sinds begin april ‘virtueel daten’ voor Hoeksche Waardse vrijgezellen. En met succes, er zijn meerdere matches ontstaan uit deze sessies. Om iets extra’s te doen voor de vrijgezellen in deze moeilijke tijd is dit webinar in het leven geroepen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.