Verkiezingspoll: De Hoeksche Waard moet volgens de VVD het laagste OZB tarief van alle gemeenten overnemen. ook al moet er daardoor bezuinigd worden.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – De verkiezingen zijn binnen enkele weken en daarom de aankomende week een poll met een standpunt van de VVD Hoeksche Waard.  De VVD Hoeksche Waard meld het volgende in hun verkiezingsprogramma: Als het aan de VVD ligt wordt het tarief voor OZB in de nieuwe gemeente het laagste tarief dat nu wordt geheven in de vijf gemeenten. Zie ook de vlog van lijsttrekker Arnold de Man.

De opbrengsten van de OZB gebruikt de gemeente voor allerlei voorzieningen, zoals onder andere onderwijs, wijkaanpak en de aanleg van speeltuinen en groenstroken. Een laag OZB Tarief kan dus betekenen dat er op deze onderdelen zal moet worden bezuinigd.

Daarom de volgende poll:

De Hoeksche Waard moet volgens de VVD het laagste OZB ( belasting op huisbezit ) tarief van alle gemeenten overnemen. ook al moet er daardoor bezuinigd worden.

  • Mee eens (47%, 180 Stemmen)
  • Niet mee eens (44%, 169 Stemmen)
  • Geen mening (8%, 32 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 381

Laden ... Laden ...

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren