Sportkantines op 1 september pas weer open, Grote financiële gevolgen voor sportclubs in de Hoeksche Waard

1282
De kantine van o.a. FC Binnenmaas zal de komende 4 maanden nog gesloten zijn

HOEKSCHE WAARD – Als het coronavirus onder controle blijft, mogen sportkantines op 1 september weer open. Dat heeft premier Mark Rutte woensdagavond tijdens een persconferentie bekendgemaakt. Ook heeft het kabinet aangegeven dat er na 1 september geen publiek mag komen bij wedstrijden in de amateurtak

Sportverenigingen halen de meeste inkomsten binnen via hun kantine. En waar de horeca van juni stapsgewijs open mag moeten de kantine’s nog tot september hun deuren dicht houden.Ook sportwedstrijden mogen vanaf 1 september weer plaatsvinden, zij het nog zonder publiek.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.