Expositie: Let the picture get you in ‘t Weegje

115
Foto Ine

‘s-Gravendeel – Vanaf 8 januari is in de centrale hal bij de bibliotheek en de aangrenzende wandelgangen in het ‘s-Gravendeelse Dienstencentrum ‘t Weegje, een expositie te zien van beeldend kunstenares en fotografe Ine.

De tentoonstelling, die merendeels uit foto’s bestaat is getiteld: ‘Let the picture get you’. Naast een serie unieke en vaak ook bijzonder kleurrijke foto’s zijn er ook tekeningen te zien die deels zijn gemaakt in de jeugdjaren (pubertijd) van Ine. De beelden die de foto’s laten zien zijn naast kleurrijk ook vooral spiritueel van aard. Het werk van de kunstenares en fotografe neemt de kijker o.a. mee ‘op reis’ langs gevoelens en probeert het onzichtbare zichtbaar te maken.

De fotografie van Ine is inmiddels ook in boekvorm gevat. Deze boeken zijn momenteel verkrijgbaar in de boekwinkel in Puttershoek, ‘Bij Arie lees, schrijf & kadoshop’. De tentoonstelling ‘Let the picture get you’ in Dienstencentrum ‘t Weegje is nog te zien t/m 30 maart. De toegang is uiteraard gratis.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.