Denk mee over de parallelweg langs de N217 tussen Maasdam en ’s-Gravendeel

1299
Parallelweg en losliggend fietspad (links) – Parallelweg en fietspad gecombineerd (rechts) - Foto Gemeente HW

HOEKSCHE WAARD – Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 1 juni kunt u online meedenken over het project parallelweg Maasdam – ’s-Gravendeel. Langs het grootste gedeelte van de N217 loopt een parallelweg voor langzaam verkeer (landbouwverkeer en fietsers). Tussen Maasdam en ’s-Gravendeel ontbreekt deze weg. Op www.gemeentehw.nl/parallelweg informeert de gemeente vanaf vrijdag 22 mei u over het plan om ook hier een parallelweg aan te leggen.

Helaas kan de geplande inloopavond door de huidige coronacrisis niet doorgaan. De gemeente heeft een andere manier bedacht om u te informeren over het plan. Vanaf vrijdag 22 mei tot en met maandag 1 juni kunt u het plan bekijken via www.gemeentehw.nl/parallelweg.

Geef uw mening!
Ingenieursbureau Royal Haskoning heeft een voorstel gemaakt voor de inrichting van de parallelweg op deze locatie. Het resultaat hiervan tonen we u graag vanaf vrijdag 22 mei op www.gemeentehw.nl/parallelweg. Aan de hand van 2 schetsen (afbeelding 1 en 2) kunt u meedenken. We zijn benieuwd wat u ervan vindt! Online bekijkt u het plan, kunt u reageren en eventuele vragen stellen. Dat doet u via het reactieformulier op de pagina. We hopen op deze manier veel ideeën en bruikbare informatie op te halen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.