2e editie van de J&A Sinnema Run Bike Marathon bij A.V. Spirit in Oud-Beijerland

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – AV Spirit hoopt op 27 september het eerste evenement in de Hoeksche Waard te organiseren en wel de 2e J&A ( Jelly en Astrid ) Sinnema Run Bike Marathon.Na het succes van vorig jaar met 90 teams, mikken we nu op 120 teams. Ook ondersteunen wij de Roparun met dit evenement.

Momenteel zijn we druk bezig dit evenement aan de corona regels aan te passen.Een ideale gelegenheid om samen met het gezin, familie, collega’s en/of vrienden van de bank af te komen en te gaan trainen voor dit sportieve evenement.

Dankzij de sponsors in de Hoeksche Waard zijn er vele prijzen te winnen en niet alleen voor het snelste team, elke 5e plaats in het klassement heeft prijs. Het voordeel van deze Run Bike Marathon is dat er al in kleine teams/groepjes (max 4 deelnemers) gestart wordt.

Zoals het evenement doet vermoeden heeft de route een lengte van 42 kilometer en 195 meter (de officiële marathonafstand). Deze dient hardlopend volbracht te worden in teamverband. De rest van het team fietst mee met de loper/loopster en wisselt op van te voren afgesproken afstanden. Er is dus altijd één loper/loopster actief! Start en finish zijn bij AV Spirit, sportpark Kikkershoek te Oud-Beijerland aan de Langeweg 14.

Inschrijven kan via:https://openentry.entrysystem.live/nl/?id=I0pXvlSGMUONi1LxGrjfqQ Ook kan je meer informatie vinden op onze website: www.avspirit.nl of op ons Facebookpagina:https://www.facebook.com/events/222792952239828/ of stuur een mail naar [email protected]

Mocht door omstandigheden de Run Bike Marathon niet doorgaan dan wordt het inschrijfgeld teruggestort.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren