SSS Klaaswaal heeft de selectie compleet voor het nieuwe seizoen

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Selectie SSS seizoen 2020-2021 (Foto: Sander Veldhoen

KLAASWAAL – De technische commissie van SSS Klaaswaal heeft de selectie compleet. De huidige selectie kent vijf spelers die lager of elders gaan spelen of definitief stoppen. Dennis de Cauwer (Barendrecht lager elftal), Donovan Peters (stopt) Ricardo Minnes (lager elftal ZBVH) en Delano Ignatia (SV Charlois) en Kjell Hoeve (stopt) maken met ingang van het nieuwe seizoen geen deel meer uit van de eerste selectie.

De selectie wordt aangevuld met 4 nieuwe aanwinsten van buitenaf en een zestal jonge spelers uit eigen gelederen. Trainer Henk Dirven ziet Tobi Fasanya (SV Heinenoord), Roy van Raam (YVV De Zwervers), Guus Tieleman (FC Dordrecht) en Cas Abbas (De Jonge Spartaan) naar SSS toekomen en heeft  zes spelers uit de eigen opleiding aan de selectie toegevoegd (Max van der Sluijs, Tim van Zetten, Stan de Bruin, Ruben Besseling, Kevin en Mark de Bie).

 

Met name het vertrek van Dennis de Cauwer en Ricardo Minnes vallen op. Dennis heeft zeven jaar deel uitgemaakt van de Klaaswaalse hoofdmacht en viel op door zijn nooit aflatende inzet en soms onnavolgbare slalommen langs meerdere tegenstanders. Een verhuizing en daarmee vergroting van de reisafstand, in combinatie met andere beslommeringen, maakten dat hij vertrekt bij SSS. Ricardo Minnes heeft op een aantal jaren ZBVH na vanaf de jeugd bij SSS gespeeld en vele jaren deel uitgemaakt van de hoofdselectie. Het laatste seizoen werd hij achtervolgd door langdurig blessureleed, wat hem mede heeft doen besluiten een punt achter zijn actieve carrière te zetten. ”Hoewel spijtig dat beide spelers met zo’n staat van dienst stoppen, respecteert de commissie VTZ de keuze en overheerst vooral de waardering voor de prestaties die beiden in de afgelopen jaren hebben geleverd. Op een later moment zal er binnen de club meer aandacht worden besteed aan hun afscheid.”

OVERSCHRIJVINGEN


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren