Leerlingen het Driespan in Puttershoek verrassen meester Harry omdat hij 40 jaar werkt in het onderwijs

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Puttershoek – Op basisschool Het Driespan in Puttershoek verrasten leerlingen van groep 8A samen met juf Annelies hun meester. Harry Visser is sinds dit schooljaar namelijk al 40 jaar ‘meester Harry’.

Een paar maanden geleden zou de receptie van meester Harry Visser zijn, omdat hij 40 jaar in het onderwijs werkt. Deze receptie kon niet doorgaan en dus vonden de leerlingen en juf Annelies, met wie hij samen voor groep 8 staat, het tijd worden voor een verrassingsmiddag.

Al eerder bedachten zij unieke dingen die goed passen bij de meester en nu konden ze de plannen nog mooi voor het einde van dit schooljaar uitvoeren. Zo werd er taart gegeten en een liedje van de Blues-Brothers gezongen, met bijpassende hoedjes uiteraard. Ook mocht meester Harry een prachtig schilderij in ontvangst nemen dat de leerlingen speciaal voor hun meester hebben gemaakt.

Na jaren op De Pijler in Maasdam, werkte meester Harry Visser bijna de helft van zijn onderwijscarrière op Het Driespan in Puttershoek. Hij staat hier nog altijd met veel plezier voor de klas en zet zijn leerlingen altijd op de eerste plaats. Normaal gesproken draait hij zijn hand niet om voor een schoolkamp of het afscheid van groep 8. Ook als het om schaken en schoolvoetballen gaat, staat hij vooraan om alles voor de kinderen zo goed mogelijk te regelen.

De receptie voor familie, vrienden en (oud-)collega’s wordt vast nog een keer ingehaald. Maar meester Harry kennende was het verrassingsfeestje met de kinderen, die hij al jarenlang een warm hart toedraagt, al een mooi moment om stil te staan bij zijn 40-jarig jubileum.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren