Volgende week meer duidelijkheid over voorwaarden organiseren evenementen in de Hoeksche Waard

195
Of er dit jaar een Sunglow editie komt in Mijnsheerenland is niet bekend! - Foto Danielle van der Veeken - the Zoo Events

Tijdens de persconferentie van 24 juni werd bekendgemaakt dat het in principe vanaf 1 juli weer mogelijk is om evenementen te organiseren. En dat is mooi nieuws zo vlak voor de zomer! Het belangrijkste uitgangspunt voor een evenement is dat de 1,5 meter afstand ook hier blijft gelden. Maar nog niet alle regels rondom het organiseren van evenementen zijn bekend.

De noodverordening van de veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid moet hierin meer duidelijkheid bieden. Wij verwachten dat deze nieuwe noodverordening begin volgende week vastgesteld wordt.

Wilt u dus een buurtfeest, straatfeest, rommelmarkt of ander evenement organiseren?

Heb dan nog een paar dagen geduld. Vanaf woensdag 1 juli hopen wij dat alle informatie en voorwaarden beschikbaar zijn zodat wij uw vragen kunnen beantwoorden. Met elkaar kunnen we dan binnen de richtlijnen zoeken naar oplossingen om mooie en veilige evenementen mogelijk te maken.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.