Echtpaar Groeneveld-Kornaat uit Oud-Beijerland 60 jaar getrouwd

332
Foto Gemeente HW

OUD-BEIJERLAND –Op maandag 29 juni vierden Klaas en Ria Groeneveld hun 60-jarig huwelijksjubileum. Dorpswethouder Paul Boogaard bracht een mooie bos bloemen mee naar het een felicitatiebezoek aan het echtpaar.

Het echtpaar Groeneveld leerde elkaar kennen in Vlaardingen. Na het huwelijk woonden zij in Hoogvliet, Maassluis, Nijverdal en sinds 6 jaar in Oud-Beijerland. In hun huidige woning hebben zij goed en veel contact met buren en genieten zij van het uitzicht. Zij zijn beiden nog vrij actief, onder andere voor de Greupkerk. Meneer en mevrouw hebben veel gezongen in diverse koren en oratorium. Zij zongen mooie grote muziekstukken (onder andere Brahms, Bach, Mozart) maar kunnen nu helaas niet meer zo lang staan. Het echtpaar Groeneveld heeft 3 kinderen, 2 zoons en 1 dochter en 5 kleinkinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.