Wensen van de wensboom op IKC de Wereld op Noord opgehaald door Plattelands Jongeren Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Oud-Beijerland  – De afgelopen weken heeft er op het schoolplein van IKC de Wereld op Noord in Oud-Beijerland een enorme wensboom gestaan. In de wensboom zijn vele wensen door de basisschoolkinderen gehangen. Voor de opa’s en oma’s en alle mensen in de verzorgingstehuizen. In samenwerking met de ouderraad en Post met een Glimlach.

Het plan was om de boom op 18 december pas leeg te halen maar i.v.m. de verstrengde maatregelen is er hard gewerkt om de kinderen toch nog een kerstfeest te geven. Hierdoor kon dit toch nog afgelopen dinsdag doorgaan.

Geheel in stijl zijn de wensen door Post met een Glimlach en de Plattelands Jongeren met een verlichte trekker opgehaald inclusief kerstman en kerstvrouw.

Na de overhandiging was er voor de kinderen buiten op het schoolplein nog een klein corona proof feestje met een disco stoep busje. Daarna begon de vervroegde kerstvakantie.

De wensen worden de binnenkort door Post met een Glimlach bij diverse tehuizen bezorgd. Dit zal niet meer met verlichte trekkers gebeuren i.v.m. de aangescherpte regels. Maar dit zal een andere originele manier worden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.