Locaties Zorgwaard vanaf morgen weer open voor alle bezoekers

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Woonzorgorganisatie Zorgwaard stelt vanaf woensdag 1 juli al haar locaties weer open voor alle bezoekers. In de persconferentie van woensdag 24 juni maakte premier Rutte bekend dat verpleeghuizen weer open kunnen voor alle bezoekers. Wij zijn bijzonder blij dat dit weer is toegestaan aldus Zorgwaard.

In nauwe samenspraak met alle medezeggenschapsraden is besloten dat wij per woensdag 1 juli al onze zorglocaties weer openstellen voor alle bezoekers. Vanaf dan zijn ook de kapsalons en onze paramedici niet meer alleen voor onze intramurale cliënten beschikbaar, maar voor iedereen toegankelijk. Vanaf 6 juli gaan ook onze restaurants open en op 12 juli de bibliotheken. Verder hervatten we de welzijnsactiviteiten. Dit alles onder de voorwaarde dat iedereen de anderhalve-meter-maatregel goed in acht neemt, bij gezondheidsklachten thuis blijft en er geen nieuwe coronabesmettingen worden vastgesteld.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren