Asfaltwerkzaamheden ’s-Gravendeel en Maasdam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Werk in uitvoeringBINNENMAAS –  Van vrijdag 4 november tot uiterlijk zaterdag 3 december 2016 wordt het asfalt op de Maasdamseweg in ’s-Gravendeel vernieuwd. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd waardoor het mogelijk is om altijd één weghelft open te houden voor verkeer.

Van maandag 7 november tot uiterlijk zaterdag 3 december 2016 wordt de bovenste laag van het asfalt op de Raadhuisstraat in Maasdam vernieuwd. Tevens wordt het kruispunt Raadhuisstraat/Hoeksedijk verkeersveiliger gemaakt. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd.

Door het werken in fases blijft de omgeving zo goed mogelijk bereikbaar. Daarnaast wordt er plaatselijk een omleidingsroute aangegeven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Timmer-Verzijl B.V. Neem voor meer informatie met Dhr. Van de Klippe via tel. 06-27000431.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren