Gunterweit aflevering 10: Op een Spuit 11 door Oud-Beijerland

838
Foto Cameraman Johan Plomp

OUD-BEIJERLAND – Bijzonder om vanaf grote hoogte een blik te werpen op Oud-Beijerland , het graf van Sabina van Egmond te zien, op een “Spuit 11” door Oud-Beijerland te rijden en verhalen te horen over het ontstaan van Hoeksche Waards grootste plaats aan het Spui.

Verhalenvertellers Pieter Jan in ’t Veld en Adrie Monster blikten terug op het verleden en praten met Ton van der Sluis en Wim Wisse  ook over het heden. Cameraman Johan Plomp heeft weer prachtige plaatjes  kunnen schieten van de groene omgeving, karakteristieke gebouwen  en het levendige centrum.

Veel kijkplezier bij de een-na-laatste aflevering van Gunterweit  aflevering 10 – Oud-Beijerland


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.