Nacht van 8 …

842

STRIJEN – Geen schoolkamp dit jaar voor groep 8 van De Parel uit Strijen , maar als alternatief toch nog een nacht weg geweest naar camping Polderland. Met elkaar kamperen, kanoën, een stormbaan, pannenkoeken eten, trampoline springen,  lekkere BBQ, bonte avond met ‘de Corries’, optredens van de leerlingen en als klap op de vuurpijl een echte vuurspuwer!!

Verder natuurlijk weinig slapen en samen weer op de fiets terug. Een fantastisch uitje voor groep 8. Met dank aan de kampleiding, ouders, alle sponsors en natuurlijk deze onvergetelijke, leuke groep 8. Nu nog een spetterende musical opvoeren! Eind goed..al goed!  Aldus meester Bert

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.1 REACTIE

Comments are closed.