Ontdek de buitensport in het bos van Zuid-Beijerland, waarbij sporten weer buitenspelen wordt!

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto NatuurlijkSportief Hoeksche Waard

Zuid-Beijerland – Vergeet alles wat je weet over sport. NatuurlijkSportief Hoeksche Waard is een vernieuwend en uniek beweegconcept waarbij we van sporten weer buitenspelen maken. Sporten was niet eerder zo eenvoudig, vrij en functioneel. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been. Zo hard, zo vaak, zo zwaar en zo veel als jij wilt. Kijk om je heen en zoek kleine of grote uitdagingen om jezelf te testen, te verbeteren en goed te voelen. 

Protocollen, parameters en prestatiedruk maken plaats voor plezier. 

Van absolute beginner, tot super fit sportbeest. Elke week, of zomaar een keertje. Je zoekt je eigen uitdaging en wij helpen je daarbij. Geniet van het buiten zijn, de natuur en de vrijheid. 

Ontdek NatuurlijkSportief, kom buitenspelen! 

Wij organiseren in de Hoeksche Waard de leukste NatuurlijkSportief activiteiten voor jou, je vrienden en collega’s. maar ook organiseren wij stoere kinderfeestjes, teambuilding of een kennismaking met ons concept. Wil jij persoonlijk begeleid worden bij het werken aan een gezond en fit lijf of je weerbaarheid vergroten? Wij nemen je mee naar buiten en kijken wat je kan en wat we kunnen verbeteren. 

Initiatiefnemer binnen de Hoeksche Waard is Martijn Trouwborst: 

Als enthousiast buitensporter weet hij hoe belangrijk en heerlijk het is om actief te bewegen in de natuur. “Ik duik ergens de natuur in en gebruik alles wat ik onderweg tegenkom. Dit zorgt ervoor dat elke training uitdagend en veelzijdig is.” Martijn weet dan ook als geen ander waar de unieke natuurlijke en toegankelijke plekken in de Hoeksche Waard zijn! 

De trainingen vinden nu nog plaats in het bos van Zuid Beijerland, maar die zullen snel worden uitgebreid naar meer plaatsen in de Hoeksche Waard. Zo willen wij iedereen de mogelijkheid geven om ons prachtige eiland op een sportieve manier te ontdekken! 

Graag komen wij met u in contact voor een persoonlijke toelichting en ons verhaal. Er is dan ook veel meer te vertellen dan wat hierboven staat. Er is daarnaast ook een uitgebreide fotoreportage beschikbaar voor gebruik. U kunt hiervoor contact opnemen met Martijn Trouwborst 06-29417813 of [email protected] 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren