Poll: Het begin is er! Binnenkort wordt door E-Fiber gestart met de aanleg van glasvezel in de Hoeksche Waard. Stap jij over naar glasvezel ?

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Gemeente HW

Yes, de aanleg van het glasvezelnetwerk is deze maand eindelijk begonnen. Straks kan de hele gemeente Hoeksche Waard genieten van het allersnelste en meest stabiele internet van Nederland. De eerste informatiefolders zijn de afgelopen week al bezorgd in de Hoeksche Waard

Poll:

[yop_poll id=”3″]

Ruime providerkeuze
In Hoeksche Waard legt E-Fiber een open netwerk aan, waar elke provider zijn diensten op kan leveren. En met de nieuwe provider Kliksafe is er nu keuze uit maar liefst tien verschillende providers waar een glasvezelabonnement afgesloten kan worden. Dit is nodig om straks, als de glasvezelkabels in de grond liggen, gebruik te kunnen maken van het nieuwe en snelle netwerk. Lees hier alles over de providers. 

Planning aanleg
De werkzaamheden worden, in opdracht van E-Fiber, gerealiseerd door zowel BAM als Spitters. BAM start eind mei met de werkzaamheden in Strijen en Strijensas. Spitters begint in november in Oud-Beijerland met de aanleg van het westelijke deel van het netwerk. Klik hier voor de gehele planning van aanleg

Bezoek voor meer info https://www.e-fiber.nl/project/hoekschewaard/


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren